round minus
round plus

Több mint egy nemzetközi salakverseny!

Szeptember 24-én nemzetközi csapatversnyt rendeznek a Gázvezeték utcai salakstadionban, ahol a rendező klub, a Debrecen Speedway SE látja vendégül Szlovákia salakcsapatát, a Speedway Club Zarnovicát. Az összecsapás lengyel ligás szisztéma alapján kerül lebonyolításra, azaz 15 futamban mérik össze ereiket a hét - hét versenyzőt felvonultató klubcsapatok.


A hazai egyesület a Tabaka József, Tihanyi Sándor, Kovács Roland, Vida Szabolcs, Bárány Márk és Kónya Sándor összeállításban lép pályára kiegészülve egy ukrán légióssal, Stanislav Melnichukkal. A fehér és sárga sisakban starthoz álló szlovák klub színeiben Adam Carada-t, Michal Tomka-t, Jakub Valkovic-ot, Patrik Búri-t és Ján Mihálik-ot láthatjuk. A vendégeket erősíti majd az Ukrajnából érkező Andriy Kobrin valamint Vida Péter, aki szlovák licenccel vesz részt az összecsapáson.


A 14 órakor kezdődő megmérettetésre 2000 forintért válthatnak belépőt a kilátogatók, míg a 14 éven aluliak számára továbbra is ingyenes belépési lehetőséget biztosít a rendezőség. A viadalt követően azonban nem ér véget a szombati program, hiszen a Debrecen Speedway SE szezonzáró nyílt napot tart, amelyen bemutatják tudásukat a klub utánpótlás motorosai és a közönségmotorozás sem marad el!

A hivatalos startlista:
Speedway Club Zarnovica
1. Adam Carada
2. Michal Tomka
3. Jakub Valkovic
4. Andriy Kobrin
5. Patrik Búri
6. Ján Mihálik
7. Vida Péter

Debrecen Speedway SE
9. Tabaka József
10. Tihanyi Sándor
11. Vida Szabolcs
12. Stanislav Melnichuk
13. Kovács Roland
14. Bárány Márk
15. Kónya Sándor